29 Mayıs 2013 Çarşamba

Galatasaray Forma Satın Alma

Galatasaray AŞ. bu sene takımının 405bin forma satışıyla büyük bir gelir elde etti. Drogba ve Sneijder gibi büyük transferler, ayrıca  Burak Yılmaz, Melo ve Muslera gibi oyuncuların takımdaki başarılarından dolayı, bu isimlerin formalarının yüksek satın alınma oranı buna katkı sağladı.

Galatasaray Formaları Nerelerden Satın Alınmalı?Takım ürünleri nereden satın alınmalı?
Takım ürünleri Galatasaray Store Mağazaları'ndan elden alınabileceği gibi internetten de satışa sunulmuş durumda. Yani takım formasını satın almak isteyen bir taraftar kolaylıkla evinden alışverişi, istediği bedeni ve modeli inceleyerek alışverişini yapabilir.

2013-2014 Modelleri Nasıl?
Bu sene yeni transferlerin formalarının yüksek oranda satılması ile büyük gelir elde eden Galatasaray, yeni formalarını tasarlarken de gayet titiz davrandı. İç sahada parçalı formadan vazgeçmeyen Galatasaray, Formalarını internetten ve mağazalarından satışa sunmuş bulunmakta.

Galatasaray Yeni Forma Modelleri, Forma Satın Al, Galatasaray Formaları NIKE

NIKE Formalardan yine vazgeçilmedi
NIKE firmasının takım için hazırladığı kumaş ve modeller yıllar boyu takımı, teknik heyeti ve özellikle de futbolcuları memnun etti. Teri üzerinde bekletmeyip maç esnasından ağırlık yapmayan NIKE Formalar, kalitesi ile müşterilerin forma satın alma kararını hızlandırıyor.

1 yorum:

  1. galatasaray bu sezon formalarını cidden güzel düzenlemiş. ancak yine de satın almak isteyen orta düzey taraftarlar için ürün cidden pahalı. Her ne kadar galatasaray'ın orjinal ve lisanslı formasını almak istesem de fiyatlar bizi korsan ürünlere itiyor.

    YanıtlaSil