28 Mayıs 2013 Salı

İnternetten Forma Satın Alma

Günümüzde internetten alışveriş piyasası çokça bahsedilen ve rağbet gören bir konuma yükseldi. Başlarda teknolojik ürünlerin, kitapların ve dahaca giyim dışında bulunan sektörlere açılan online alışveriş artık giyim sektöründe de büyük bir yer tutmakta.
Giyim sektörünün de internete taşınması ile birlikte, ünlü markalar ürünlerini internetten satmak için atılımda bulundular. Sistemin gelişmesi, web üzerinden satılan ürünlerin mağaza ve eleman maliyetleri düşük olduğu için yapılan indirim ve kampanyalar da kullanıcıları bu sektöre ilgi göstermeye itti.
Nike, Adidas, Lotto gibi ünlü giyim markalarıyla internetten alışverişin artık ciddi bir girişim olması ve güvenli bir şekilde kredi kartıyla satın alınması sebebiyle spor sektörü de kendini bu alanda göstermeye başladı. Türkiye'de zaten mağazaları(GS Store, Fenerium, Kartal Yuvası) bulunan 3 büyük takım(Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş) e-ticaretten satışı 2006 yılında ciddi olarak başlattı. İlk olarak Forma satışları ile başlayan bu girişim takip eden yıllarda mağaza ürünlerinin gelişmesi, bardak, bileklik, tişört vb. ürünlerin de ortaya çıkmaları ile internetten de gelişim göstermeye başladı.
Forma satın almak için interneti kullanmakta veya internetten alışveriş yapmakta tereddütleri olan kullanıcılar günümüzde hala bulunmakta, ancak bilgisayarınızdaki koruma programları konusunda ve websitesitene olan güvenleri konusunda herhangi bir sıkıntı duymayan kullanıcılar bu konuda gözlerini kırpmadan internetten forma satın alabilirler.
Büyük Takımların (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor) formalarını satın almak için internette kendi mağazaları bulunmakta, bu takımların ayrıca bardak, kupa, ayakkabı, saat, bileklik, kalem, rozet, anahtarlık gibi ürünlerini de internet mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Takımların kendi siteleri dışında özellikle de yeni formaları satın almak için diğer sitelere güvenebilirseniz. Ancak ciddi girişimleri ve lisanslı, orijinal ürünleri almaya dikkat etmelisiniz.

2 yorum:

  1. Yazınızı çok beğendim. internetten forma satın almak için içimde bir güvensizlik vardı. ama artık güvenerek alabilirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. ilk defa böyle güzel bi yazıyla karşılaştım. alışveriş için internete güvenemiyorum ben nedense

    YanıtlaSil